salata boeuf

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2010 | 7070 vizualizari

 

eu fac salata asta traditionala de doua ori pe an , de Pasti si de Craciun .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr piept pui [ am avut de la o gaina sanatoasa de casa ]
  • 4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1 cana mazare verde
  • 1 cana castraveti murati maruntiti
  • 1 cana maioneza
  • sare
  • piper
  • 2 linguri mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA salata boeuf:

  1. carnea , morcovul , telina , patrunjelul si cartofii se fiebin apa cu sare [ eu le fierb en-gros in oala cu aburi sub presiune legumele nu se sfarima , zeama ramane limpede si fac galuste in ea astfel am si supica ]
  2. se scurg , se lasa sa se raceasca si se taie cubulete .
  3. mazarea se fierbe separat , se scurge si se amesteca cu legumele , carnea , maioneza , mustarul ,si castravetii murati ,
  4. daca mai doriti adaugati sare , piper sau putina zeama de lamaie .
  5. se aseaza pe un platou si se decoreaza .[ eu am  pus intr-o caserola ca ne-am dus la soacra , deci am avut salata beuf de campanie !!!]
Daca ti-a placut reteta noastra "salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv ciuperci umplute cu crema de branza si legume