Saculeti din somon umpluti cu branza

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2013 | 3665 vizualizari

 

Fie că sunt reci sau calde,aperitivele sunt primele preparate aşezate elegant pe farfuriile aranjate cu totul deosebit pe masa de sarbatori.
Cu putine ingrediente am reusit sa fac ceva simplu dar deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii somon afumat
  • 200 g branza vaci slaba
  • 3 fire ceapa verde
  • marar verde
  • o lamaie
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saculeti din somon umpluti cu branza:

Branza o amestecam cu ceapa taiata marunt si cu mararul verde tocat.Adaugam sare si piper si daca vi se pare ca nu se leaga bine compozitaia , adaugati o lingura de smantana degresata.

Impartim amestecul obtinut in sase parti egale pe care le asezam cu ajutorul unei linguri pe cate o felie de soson afumat. 

Rulam somonul sub forma de saculet , legam mijlocul cu cozi de ceapa verde si ornam cu marar verde .

La servire , alaturi de o feliuta de lamaie, stropim saculetii cu zeama de lamaie.

Si iata ceva simplu de facut , dar delicios.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti din somon umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de aperitiv festiv, rulada de spanac cu crema de branza