Rulouri de pui cu castraveciori acri

de mikidaniro in Pui, 2 Feb 2012 | 3267 vizualizari

 

Cand am facut pozele pt aceasta reteta,am facut doar jumatate din cantitate deoarece mai aveam si altceva in meniu,dar imi era pofta de aceste rulouri,de aceea veti vedea doar trei rulouri-cate unul pt fiecare:)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare dezosate
  • 6 castraveciori acri(preferabil in otet)
  • 4-5 lingurite de mustar
  • 6 felii de kaiser
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe potrivite
  • 1 telina potrivita
  • 500g rosii decojite
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu castraveciori acri:

Ceapa,morcovii si telina se curata si se taie cubulete potrivite.Punem totul intr-un vas pe foc impreuna cu uleiul si sotam cca 4-5 min,fara sa prinda culoare,apoi punem si rosiile taiate cubulete.Daca aveti rosii proaspete puneti-le intr-un vas cu apa clocotica cca 2-3 min.,eliminati cojile,apoi tocati-le cubulete,daca nu,puneti rosii decojite din conserva.Lasati totul la foc cca 10 min.

Intre timp ne apucam de rulouri.Punem cate o pulpa intre doua foi alimentare,o subtiem si nivelam cu un ciocan pt carne,apoi intindem un strat foarte subtire de mustar pe toata suprafata pulpei,punem castraveciorul si rulam.Rulam apoi totul intr-o felie de bacon si legam cu ata de bucatarie.

Rulourile obtinute le punem in vasul cu legume si lasam cca 20 de minute sau pana e fiarta carnea, intorcandu-le din cand in cand si adaugand apa calda daca este nevoie.

Sosul format din legume iese un pic dulceag si in combinatie cu gustul acrisor de la castraveciori iese o combinatie perfecta.

TIPS-URI

1

Puteti folosi piept de pui sau carne de vita taiata foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu castraveciori acri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lia maria 1

02.02.2012, 11:38

foarte bune

marinicayou10 1

02.02.2012, 14:28

mmmmm mmmm foarte interesant

Ina 1

03.02.2012, 13:26

aoleu, ce-i aici?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din piept de pui cu garnitura de cartofi cu branza si marar