Rulouri de porc umplute

de Miha in Porc, 14 Dec 2011 | 5679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de cotlet de porc
  • sare si piper
  • 8 felii bacon
  • Pentru umplutura:
  • 250 g branza de vaci
  • 1 lingura smantana
  • 1 galbenus de ou
  • 2 catei usturoi
  • marar
  • sare si piper
  • 1 morcov
  • 1/2 gogosar
  • Pentru sos:
  • 4-5 catei usturoi
  • 150 g smantana
  • 1 frunza de busuioc verde
  • marar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de porc umplute:

Usturoiul, busuiocul si mararul se piseaza bine bine, apoi se adauga smantana. Se omogenizeaza si se potriveste gustul de sare. Se da la rece.

Feliile de cotlet se invelesc in folie alimentara si se bat cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Se sareaza si pipereaza dupa gust si se dau la frigider pana pregatim umplutura.

Branza de vaci se mixeaza cu smantana si galbenusul pana devine ca o crema. Se adauga usturoiul pisat, marar, sare si piper dupa gust.

Gogosarul se feliaza. Morcovul se da pe razatoare sau se feliaza.

Eu am folosit o razatoare speciala pentru morcov si au iesit un fel de spaghete din morcov. Eu le-am zis spaghete, copiii le-au zis mustati. :)))) Dar se poate pune si feliat subtire pe lungime.

Pe fiecare bucata de cotlet punem crema de branza pe toata suprafata, apoi felii de morcov si gogosar. Se ruleaza usor felia de carne, apoi se infasoara in bacon.

Fiecare rulou se inveleste individual in folie de aluminiu, se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor la foc mediu.

Dupa 30-40 de minute dezvelim rulourile din folie si dam din nou la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.

Se lasa sa se racoreasca, se feliaza si se servesc cu sosul de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Miha 1

20.12.2011, 21:51

Silvia ce echipa faina am face noi impreuna...

RuxyRux 1

20.12.2011, 21:52

Wow!!!! Arata de senzatie Miha!!!! Esti ultrasuper priceputa!!!

Miha 1

21.12.2011, 08:53

Ruxy...nuuu...doar ma prefac... )

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute cu legume