Rulouri de pizza

de Dorka in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2016 | 4033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj din comert
  • 1 bulion
  • 5 linguri de ketchup
  • 2 linguri de busuioc
  • 200g de cascaval
  • 250g de sunca presata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pizza:

Am lasat foietajul sa se dezghete.

Intr-un castronel am amestecat bulion, putin ketchup, si sunca iar cu aceasta am uns foietajul.

Am ras cascavalul.

Cu ajutorul foliei de la aluat am rulat foietajul si am taiat rulouri cam de grosimea unui deget.

Le-am pus intr-o tava in care era hartie de copt.

Le-am dat la cuptor cam 15 minute la 180 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pizza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Geanina87 1

16.03.2016, 13:33

mirela0911 1

17.03.2016, 15:21

Ce bune sunt!

mihaelar63 1

17.03.2016, 17:00

Bine merg si langa bere , si langa vin , ...... si langa ceai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta aperitiv cu ciuperci