Rulouri cu cremwursti

de dakris in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2013 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat

  • cca 500 g faina
  • 10 g drojdie uscata (Dr. Oetker)
  • 1 ou
  • 100 ml ulei
  • 250 g iaurt 2% grasime
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar

Umplutura : 10 cremwursti

Pt uns si decor

  • 1 ou
  • susan, in sau mac
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu cremwursti:

Faina se cerne intr-un castron mare facandu-se in mijloc o gropita in care se pun ingredientele la temperatura camerei, se amesteca si se framanta. Se lasa la dospit cca 45 min la loc caldut.

Pe planseta de lucru infainata se mai framanta o data aluatul si se imparte in 10parti egale. Fiecare bucata de aluat se intinde in forma dreptunghiulara de grosime cca 0,5 cm. Pe una din jumatati taiem fasii de cca 1 cm latime. Se aseaza un cremwurst si se  ruleaza si se pun in tava, lasandu-le inca cca 15 min sa mai "creasca". Se ung cu ou  si se presara seminte.

Se introduc in cuptorul preincalzit si se coc la foc mediu cca 30 min.

Se pot umple si cu cascaval si sunca ori telemea si cascaval, sunt la fel de bune :).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu cremwursti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos