Rulouri cu branza si marar

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 13 Mai 2011 | 8748 vizualizari

 

Daca mi-au ramas foi de placinta am zis sa incerc si cu marar, au iesit bune bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 400g branza de vaci
  • 200g branza telemea
  • 2 legaturi marar
  • 2 oua
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri cu branza si marar:

Foile de placinta se lasa la dezghetat.

Branza telemea se rade si se amesteca cu branza de vaci.

Se adauga mararul tocat marunt si ouale si se omogenizeaza.

Se intinde o foaie pe masa si se unge cu ulei cu pensula.

Se pun 3 linguri de branza cu marar si se ruleaza intorcand marginile (vezi foto).

Se pun intr-o tava unsa cu ulei sise ung cu ulei.

Se introduc in cuptorul preancalzit pana se rumenesc frumos, cam 30 minute.

Se pot consuma calde sau reci fiind bune si, si.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

25.05.2011, 13:42

gratziela 1

30.05.2011, 22:12

Minunata placinta, grozava calda, si racoritoare rece. Imi place rece din frigider, mai ales in zile fierbinti.

MotanLaOale 1

31.05.2011, 08:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]