Rulada in doua culori

de Lau in Dulciuri, 27 Mar 2011 | 7006 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 200 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 4 oua
  • faina cat cuprinda sa iasa un aluat potrivit tare(450 g aproximativ)
  • zahar vanilat
  • 2 linguri cacao
pentru sos de cacao
  • 3 linguri zahar
  • 4 linguri apa
  • 1 lingura margarina
  • 2 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada in doua culori:

Se amesteca ingredientele,fara cacao,esenta de rom,esenta de vanilie

Se imparte in doua. In una se adauga cacao,esenta de rom,in cealalta esenta de vanilie.

Se amesteca bine,se intind 2 foi se suprapun , se ruleaza si se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea,

Sosul:amestecam toate ingredientele si le punem  pe foc pana se topeste margarina.

Cand este gata rulada se lasa sa se raceasca dupa care se toarna siropul de cacao.

Se taie felii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in doua culori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti (de post) cu stafide si gem de caise