Rulada din piept de pui

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Sep 2010 | 9746 vizualizari

 

Dupa aceleasi retete minunate ale Laurei Calder, incercam sa umplem astazi un piept de pui, frantuzeste ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa,
  • 4 catei de usturoi,
  • 2 linguri pesmet,
  • 100 g bacon,
  •  cimbru, sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din piept de pui:

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza ,se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper. Resturile de carne ramase se toaca marunt si se pun la calit in putin unt, impreuna cu ceapa, usturoiul si 3 felii de bacon, taiate marunt, pana se inmoaie toate.

Separat se prajeste pesmetul in o lingura unt, apoi se pune  peste amestecul cu ceapa. Se asezoneaza cu sare, piper,cimbru. Pe o folie de aluminiu se aseaza ,un langa alta, felii de bacon, peste ele se pune pieptul de pui iar deasupra se intinde umplutura.Se ruleaza cu ajutorul foliei si se impacheteaza bine.

Se pune rulada intr-o tava si se da la cuptor pentru 30 minute .  Dupa care se cresteaza folia si se mai lasa inca 10 minute.

Simplu si elegant!

TIPS-URI

1

Laura a adaugat in umplutura si cateva smochine maruntite, daca iti plac astfel de combinatii ,adauga si tu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de carne tocata cu sunca, cascaval si legume