Rulada din omleta

de Miha in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 22495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 100 g cascaval
  • sare si piper
  • cateva masline fara samburi
  • Pentru umplutura:
  • 4 felii sunca
  • 100 g branza Almette
  • putina ceapa
  • cateva fire de marar
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din omleta:

Ouale se bat foarte bine cu un praf de sare. Se adauga cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, se pipereaza dupa gust si se omogenizeaza. Compozitia se toarna intr-o tava mica (25/15 cm) tapetata cu hartie de copt, se presara cu masline taiate rondele si se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste usor.

Se rastoarna pe o bucata de hartie de copt si se lasa la racit.

Crema de branza se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt. Se sareaza si pipereaza dupa gust.

Se poate folosi si branza de vaci, care se amesteca cu smantana si se mixeaza.

Pe blatul de omleta racit punem feliile de sunca, apoi crema de branza. Rulam blatul cat mai strans posibil, invelim in hartia de copt si dam la rece, pentru jumatate de ora, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

MotanLaOale 1

11.04.2011, 09:09

Miha 1

11.04.2011, 11:10

Multumesc mult tuturor!
Este foarte buna, chiar merita incercata. Au mancat si puiutii mei. Cate o bucatica mica. )

gaby_gabytza 1

07.09.2011, 11:26

as manca si eu omleta asa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu spanac, leurda si branzeturi