Cantitatile sunt variabile,se poate jongla cu cantitatile in functie de bucata de carne de porc
Bucata de carne afumata o taiem in asa fel incat sa aiba o forma cat de cat dreptunghiulara.Fierbem morcovul si-l taiem cubulete,ardeiul il taiem cubulete mici si-l punem la calit impreuna cu carnea tocata.Calim pana se inmoaie ardeiul si carnea isi schimba culoarea.Scoateam intr-un castron si lasam sa se racoreasca,adaugam morcovul si ouale si omogenizam.Intindem bucata de carne pe hartie de copt,deasupra intindem umplutura si asezam carnatul,incepem sa rulam,strangem bine hartia de copt si mai rulam cu inca o hartie de copt apoi legam strans.Dam la cuptor,la foc mediu spre mic cca 2 ore si 1/4 ore.Sescoate din cuptor ,se taie sfoara se scoate rulada din hartie se aseaza pe platou,se taie rece.