Rulada din albusuri cu frisca si nuca

de MIUTA in Prajituri, 2 Noi 2011 | 18663 vizualizari

 

Daca ramaneti cu albusuri puteti incerca sa faceti aceasta rulada si nu o sa va para rau.
Blatul de la rulada l-am luat de pe blogul"Bunatati din bucataria mea Mihaela"iar crema am facut-o din reteta "Prajitura Egipteana".

 

INGREDIENTE

  • BLAT
  • 8 albusuri
  • 200 g zahar
  • 120 g nuci macinate
  • 80 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • CREMA
  • 200 g frisca lichida Hulala
  • 200 g nuca prajita si macinata
  • 100 g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic intaritor de frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din albusuri cu frisca si nuca:

Se bat albusurile spuma tare cu 200 g zahar.

Se adauga praful de copt,apoi nucile si faina.

Se amesteca foarte bine toate ingredientele.

Se pune compozitia intr-o tava mare de aragaz(40/30)si se da la cuptor pentru 25-30 minute.

Se umezeste cu apa rece un prosp de bucatarie si se ruleaza in el blatul cand se scoate din cuptor.

Se lasa sa se raceasca.

Intre timp se mixeaza frisca foarte bine cu zaharul,zaharul vanilat si intaritorul de frisca.

Se adauga nuca macinata in frisca si se amesteca bine toate ingredientele.

Se umple rulada cu aceasta crema si se da la rece pentru o ora.

E delicioasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din albusuri cu frisca si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

kytz 1

21.02.2017, 22:18

La mulți ani! 🎂🎂🎂🌷🌷🌷🎉🎉🎉

dantes 1

22.02.2017, 07:57

Delicioasa!

MIUTA 1

28.02.2017, 16:28

Multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu fulgi de ovaz si nuca