Rulada de spanac cu branza si ardei

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g spanac fiert sau congelat
  • 3 oua
  • 3-4 linguri cu faina
  • 250 g brinza
  • un ardei gras rosu
  • sare,
  • piper
  • praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac cu branza si ardei:

Spanacul se mixeaza la robot pina se marunteste bine, se adauga ouale, sare si piper dupa gust. Faina se amesteca cu praful de coptsi se adauga la spanac , amestecindu-se pina se omogenizeaza.

Intr-o tava cu hirtie de copt se rastoarna spanacul si se da la cuptor pina se coace. Cind e gata se scoate din tava, se ruleaza in hirtia de copt si se lasa sa se raceasca.

Se prepara umplutura din brinza telemea , care se farimiteaza bine , se condimenteaza cu sare si piper si se adauga ardeiul rosu taiat cubulete. Crema asta de brinza trebuie sa aiba o consistenta tare.Se da la frigider macar 30 minute.

Apoi umplem rulada cu brinza, o rulam si iar o tinem in frigider pina la servire , cind se taie felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu urda si marar ca in Maramures