Ruladă de pui cu spanac

de elucubratiiculinare in Pui, 26 Mar 2013 | 3332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mare
  • 200 g spanac decongelat și scurs
  • 4 felii de cașcaval
  • sare
  • piper proaspăt măcinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de pui cu spanac:

Pieptul de pui se taie în două, apoi fiecare bucată se taie în două pe lungime, un pic mai mult de jumătate, nu de tot - nu vrem să obținem 2 bucăți, ci una mare subțire. Fiecare bucată de piept se pune în folie de plastic (așa se bate mult mai bine) și se bate bine cu ciocanul de șnițele. Condimentăm carnea cu sare și piper proaspăt măcinat. Pe o suprafață plană, întindem o folie de plastic, așezăm  pe ea o bucata de piept de pui, 2 felii de cașcaval și jumătate din spanacul decongelat și scurs bine. Rulăm bine și strângem bine capetele. Procedăm la fel și cu cel de-al doilea rulou. Punem apă la fiert într-o cratiță. Când începe apa să clocotească, reducem focul și punem rulourile în apă și fierbem pentru 20 minute. Când sunt gata, se scot din apă și se lasă 2-3 minute, după care se scot rulourile din folie. Se taie felii și se servesc imediat cu garnitura preferată. Eu am preferat o salată a la russe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de pui cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui la cuptor