Rulada de pui cu ficatei

de Miha in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 16513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 300 g ficatei de pui
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • sare si piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ficatei:

Ceapa si usturoiul marunt tocate se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. "Stingem" cu sucul de rosii si aducem din nou la punctul de fierbere, apoi adaugam ficateii de pui curatati si taiati cubulete. Omogenizam, potrivim gustul de sare si piper si fierbem la foc mic acoperit, pana scade toata zeama din tigaie. Dam deoparte, adaugam patrunjelul verde tocat marunt si lasam la racit.

Pieptul de pui se taie in 2, apoi fiecare parte se despica obtinand astfel o bucata mai mare. Acoerim cu o folie alimentara si batem cu ciocanul de snitele pana se subtiaza. Presaram cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne repartizam umplutura de ficatei si rulam cat mai strans posibil.

Rulourile obtinute le punem intr-un vas termorezistent, stropim cu putin ulei si presaram cu cimbru. Adaugam 1/2 pahar de apa si dam la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.

Se serveste rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi aurii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

13.10.2010, 23:05

eu nu mai cer ca vad ca nici la medi nu-i dai...5f

Sylvia 1

18.10.2010, 13:40

Excelent arata am si salvat reteta

Bya Ralu 1

14.06.2013, 17:23

ce idee buna

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu crema de branza si somon