Rulada de porc cu afumatura si vin rosu

de nyana in Porc, 24 Dec 2009 | 13399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de carne(pulpa porc) batute k pentru snitel
  • mustar
  • piper,cimbru
  • 1 carnat de 15cm afumat
  • 8 bucati de 1 cm sunca afumata
  • 8 felii de castarvete murat in saramura
  • ciuperci taiate
  • vin rosu
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu afumatura si vin rosu:

Se bate carnea k pentru snitel se ia cate o bucata de carne si se unge cu mustar(iude/ dulce) apoi se pipereaza si se da cu cimbru in mijlocul bucatii de carne se pun ciuperci ,o felie  de castravete ,o felie de sunca,carnatul se taie in doua si apoi fiecare bucata o taiem pe lung in 4 bucati si punem o bucata de carnat langa sunca . Dupa ce am pus toate ingredientele infasuram bucata de carne si o legam cu ata sau o prindem cu scobitori. Asezam ruladele in yena punem ciuperci si 4-6 bucati de carnat afumat apoi turnam o cana de vin rosu sec si dam la cuptor pana se rumeneste carnea sau incercam cu o furculita. POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu afumatura si vin rosu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Costite marinate la gratar