Rulada de porc

de Merisor in Porc, 9 Ian 2013 | 9732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr pulpa de porc
  • 200 gr carne tocata amestec
  • 4 carnati semiafumati
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • ulei
  • 50 ml vin rosu
  • cimbru
  • piper macinat
  • foi dafin
  • sare
  • boia de ardei, dulce
  • felii de gogosar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Pulpa de porc o spalam. o filam frumos ca sa o putem rula si o batem putin cu ciocanul de snitele.

Legumele spalate le tocam marunt si le punem la inabusit in putin ulei si apa, dar nu le lasam sa se patrunda si adaugam amestecul de carne tocata, eu am pus vita si porc. 

Asezonam cu condimente, foi de dafin si putina sare, amestecam putin pe foc cat sa isi lase carnea sucul, apoi punem totul intr-o sita la scurs.

Intindem carne filata, asezam amestecul scurs peste ea, apoi carnatii si feliile de gogosari si rulam.

Legam cu o sfoara sau snur daca aveti, o ungem cu putin ulei, intepam din loc in loc cu cutitul, condimentam cu piper, sare si boia dulce si o punem intr-un vas de yena cu capac.

Stropim cu putina apa si vin rosu si o dam la cuptor la 180 grade pana cand se patrunde bine. Pe parcurs scoatem din cuptor si mai stropim cu vin rosu, si o mai intoarcem pe partea cealalta.

Aproape de final luam capacul de la vas si lasam sa prinda putina crusta.

Eu am tinut-o aproximati o ora in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc