Rulada de omleta

de Alina26 in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 8476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 100 g philadelphia
  • 50 g rucola
  • 6 felii mortadella
  • 4 lg parmezan ras
  • sare
  • nucsoara 1/2 de lingurita
  • piper
  • 1 lg ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

1.Incingem cuptorul la 170°.

2.Batem ouale cu sare si nucsoara,cu ajutorul unui tel.Adaugam parmezan si mai batem putin.

3.Intr-o tava de 36 cm pe 27 cm,punem hartie de copt si punem compozitia obtinuta.Bagam la cuptor pentru 12-15 minute.

4.Cand e gata,o scoatem si o invartim si lasam sa se raceasca.

5.Intr-un bol punem philadelphia cu piper si lingura de ulei de masline si mestecam. Punem deoparte.

6.Cand s-a racit o desfacem usor si o transfram pe o pelicula transparenta.

7.Intindem crema de branza,apoi rucola (spalata si uscata inainte),felile de mortadela si invartim.O lasam le rece o ora inainte de a o servi.

O taiati rondele....si pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta de primavara rulata