Rulada de carne tocata

de luminitzaschiau in Porc, 29 Mar 2015 | 6351 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 200 g bacon felii
  • 50 g cascaval
  • 150 ml sos barbeque
  • 1 lingurita ghimbir
  • 1 lingurita cardamom
  • 1 lingurita turmeric
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata:

Carnea de porc tocata se condimenteaza cu sare , piper, ghimbir, cardamom si turmeric. Pe un bambus de rulouri asezam feliile de bacon (jumatate din cantitate) in asa fel incat sa se suprapuna marginea uneia pestea cealalta. Intindem jumatate din carnea tocata si punem intr-o parte cascavalul taiat julien. Incepem sa rulam si punem ruloul in vas ceramic. Ungem ruloul cu sos barbeque. Procedam la fel cu al doilea rulou si dam la cuptor pentru 40 min. 

Se poate servi cu garnituri sau numai cu salata, este la fel de bun in ambele combinatii.

TIPS-URI

1

Dupa 20 min la cuptor puteti sa scoateti si sa mai ungeti odata rulourile cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]