Rulada cu spanac, sunca si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 12 Ian 2011 | 6332 vizualizari

 

e una din cele 2 rulade facute de Revelion, s-a mancat rapid si arata bine pe platouri

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piepti de pui daca sunt mici sau 2 daca sunt mari;
  • sunca ardeleneasca crus uscata din cea fara grasime, doar carne si feliata subtire, se gaseste la supermarkteuri, eu am gasit la kaufland si e si ieftina.
  • cascaval cam 100 g
  • 250 g spanac congelat 
  • 1 cepa mica ,
  • 1 graunte de usturoi
  • ulei
  • sare piper

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, sunca si cascaval:

Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada.

Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de minute.Mai lasati si mai mult daca nu e rumenita, in functie de cuptorul fiecaruia.

Se serveste rece, feliata rondele .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui