Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte de mac
  • 1/2 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)

Pentru umplutura si decor:

  • 1 cutie branza ceva fin Delaco
  • 2 felii de cascaval (Ementaler)
  • miez de lapte
  • 2 ardei kapia copti
  • cascaval ras, cca 100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.

Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.

Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.

Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi rece sau cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Panacris 1

06.09.2013, 09:28

Corinuta 1

06.09.2013, 17:46

buna a fost?

laura_n 1

08.09.2013, 14:49

auu, ce bunaciune! ma bate si pe mine un gand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Evantai de vinete cu dovlecel, bacon si rosii