Rulada cu magiun

de iry-gabriela in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 3830 vizualizari

 

..nu cred ca are nevoie de nici o introducere doar sa te uiti la ea si sa iti vina sa mananci!

 

INGREDIENTE

  • un cub drojdie,
  • 2 lingurite de zahar+o lingura de zahar,
  • un ou,
  • un pahar de lapte,
  • o cana de apa calda,
  • 3 linguri de ulei,
  • faina cat cuprinde,
  • magiun si unt pentru uns tava.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu magiun:

Pentru inceput se face o maia din drojdie, 2 lingurite de zahar, o cana de apa calda si 3 linguri de faina. Se lasa sa se umfle maiaua pana se dubleaza ca volum, apoi o adaugam peste faina impreuna cu laptele, oul, lingura de zahar si uleiul. Framantam un aluat usor de modelat care il lasam la crescut.

Dupa ce a crescut il impartim in doua si intindem o bucata pe care o ungem cu magiun si apoi o rulam si o asezam in tava care am uns-o cu unt in forma de colac. Cat se incige cuptorul, lasam sa creasca un pic in tava si apoi o bagam la cuptor pentru 40 de minute.

Merge perfect servita cu un pahar de vin demisec rose.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu magiun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

bubulina44 1

22.03.2012, 14:17

yummy!!!! mai ai?

iry-gabriela 1

22.03.2012, 17:03

ma bucur ca va place dar cu parere de rau s-a terminat demult

Sim0na 1

22.03.2012, 20:52

Foarte bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Swiss Roll sau Rulada cu gem