Rulada cu gem de caise

de Laci in Prajituri, 3 Noi 2013 | 19232 vizualizari

 

Azi imi era pofta de ceva dulce si mi-am amintit de cea mai simpla reteta si pot sa zic, buna!! Iata.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4linguri faina
  • o lingurita coaja de lamaie rasa
  • putin bicarbonat
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de caise:

Se bat albusurile,se adauga zaharul(de preferat zahar praf),galbenusurile, coaja de lamaie,bicarbonatul(se poate stinge cu un pic de otet) si faina la urma amestecand usor

Se toarna intr-o tava (unsa sau tapetata cu hartie de copt) si se pune in cuptorul preincalzit.Se lasa 15-20 minute(depinde de temperatura) dupa care se scoate si inca cald,se ruleaza ajutandu-ne de hartie(daca am pus).

Se desface,se unge cu gem si se ruleaza inapoi.Presaram zahar pudra cu o sita,taiem rondele de 2 cm. si Pofta buna!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca si piersica