Rulada cu gem caise

de Bucataras Monica in Dulciuri, 9 Mar 2016 | 2636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri zahar
  • 1 varf de cutit sare
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem caise:

Se separa ouale si se bat albusurile spuma cu zaharul, iar galbenusurile se freaca un un praf de sare, le amestecam apoi incorporam faina pe care am amestecat-o cu praful de copt.

Aluatul obtinut in turnam intr-o tava tapetata cu unt si faina. Lasam la coptor timp de 20 de minute. (se face testul cu scobitoarea) Dupa ce am scos-o de la cuptor, o ungem cu gem/dulceata si o rulam. Acest procedeu trebuie facut cat este firbinte, daca se raceste, se va rupe. Sa aveti spor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trandafiri din Sugus