Rulada cu gem

de vickyduta in Dulciuri, 25 Feb 2010 | 15144 vizualizari

 

Este o rulada simplu de facut si foarte pufoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 sticluta esenta de rom
  • gem sau dulceata, ori ciocolata topita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem:

Se separa albusurile de gablenusuri, galbenusurile se amesteca bine cu zaharul intr-un castronel. Galbenusurile amestecate cu zaharul, le amestecam pana se mai dizolva zaharul.  Peste gablenusurile amestecate cu zahar, adaugam albusurile batute spuma si omogenizam bine. Se pune si faina, esenta de rom si zaharul vanilat si se mixeaza bine. Compozitia se toarna in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pana se aureste pe margini. Se pune un prosop umed pe masa si peste el se pune blatul cald, se pune peste tot blatul gem, se intinde uniform peste tot blatul si se ruleaza cat este inca cald, cu prosopul ne ajutam sa rulam mai repede.Se ruleaza si se lasa sa se raceasca, apoi se taie feli cat vrem de groase.Rulada cu gem am imbracat-o in ciocolata si am pus, fulgi de nuca de cocos deasupra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de ciocolata si frisca