Rulada cu ficat de pui

de ony in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 10751 vizualizari

 

merge f bine ca aperitiv

 

INGREDIENTE

  • Pt.blat:
  • se poate face orice blat de pizza sau blat ce merge rulat.
  • Pt.umplutura ai nevoie de:
  • -500 gr ficat pui
  • -2 cepe
  • -un ardei rosu,sau gogosar acru
  • -sare,piper,ierburi aromatice
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu ficat de pui:

ficatul dupa ce se curata bine si se spala,se taie mai marunt,si se caleste cu ceapa sia rdeiul,se sareaza si pipereaza,iar cand este gata se toarna compozitia pe foaia de rulat(mie mi-au iesit 2 rulade la compozitia asta);se ruleaza,se unge cu suc de rosii si se baga la cuptor. Se lasa la copt cam o jumatate de ora( in functie de cuptor).Este f buna atat rece cat si calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]