Rulada cu cocos (2)

de Lau in Prajituri, 21 Mai 2011 | 3805 vizualizari

 

O reteta preparata de mine si apreciata de ceilalti

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti cu cacao
  • 300 g lapte
  • 200 g margarina
  • 200 g nuca de cocos
  • 12 linguri de zahar pudra
  • esenta de rom
  • 2 plicuri de zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cocos (2):

se dau biscuitii prin masina de tocat. Se adauga laptele treptat si se amesteca bine, se adauga si esenta de rom. Trebuie sa rezulte o compozitie omogena.

Se freaca margarina cu zaharul pudra pana se face o spuma, se adauga nuca de cocos, zaharul vanilat si se amesteca. Biscuiti se impart in 2

Se intinde folia alimentara, se aseaza jumatate din cantitatea de biscuiti, se acopera cu folie alimentara si se intinde cu sucitorul. Se intinde jumatate din compozitia de crema si se ruleaza cu grija. Se da la rece 2 ore.

Procedam la fel  cu cealalta jumatate

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cocos (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu blat de bezea cu cocos si crema de iaurt