Din nou ....telina,dar m-am gandit sa fac o alta combinatie.Mie mi-a placut ce a iesit,deci n-o pun in categoria aceea....stiti voi care.
Mod de preparare:
Untul se pune intr-o craticioara pe foc.Cand s-a topit,se adauga toata fiana odata si se amesteca energic pentru a nu se lega de cratita.Se lasa inca 3-4 minute si apoi se stinge cu laptele rece,turnat cate putin.Se amesteca continuu pana cand coca se dezlipeste de vas.Se lasa sa se raceasca.Ouale se separa.Galbenusurile se pun cate unul in coca rece si se amesteca.Se bat si albusurile spuma tare si se adauga in aluat.Compozitia obtinuta se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt(eu am o tava destul de mare) si se da la cuptor,la foc iute primele 10 minute,apoi reducem focul la 180 de grade.Se lasa in cuptor aproximativ 35 de minute,pana cand deasupra va fi usor aurie.Se rastoarna pe o alta hartie de copt si se ruleaza asa calduta,apoi se infasoara cu un prosop.
Pentru umplutura:
Telina se razuieste pe razatoarea mica.Se amesteca cu branza de vaca,putina maioneza si 1 lingura de smantana.Se condimenteaza cu sare,piper,se adauga mararul si ardei gras taiat cubulete.Se desface foaia de rulada,umplutura se intinde uniform pe ea,apoi se ruleaza din nou.
La final ,am invelit-o cu felii de branza topita,am mai presarat niste cubulete de ardei pentru culoare si am pus-o in cuptorul fierbinte,doar cat sa se topeasca branza.
Se serveste rece.