Rulada cu branza sarata

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2012 | 11212 vizualizari

 

Preluata de la Medi, dar mie nu mi-a iesit asa frumoasa ca a ei!

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 400 g branza telemea
  • 250 g branza de vaci
  • susan
  • cascaval ras
  • unt topit pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza sarata:

Aluatul se lasa la decongelat.

Branza telemea si branza de vaci se amesteca bine (la robot) pana devine o crema.

Se intinde aluatul pe masa infainata si se unge cu crema de branza.

Se ruleaza si se pune intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.

Se unge deasupra cu unt topit si se presara cu susan (chimen, mac, ce va place).

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 30-40 minute.

Spre final se scoate si se presara cu cascaval ras pe deasupra.

Se introduce din nou in cuptor pana se rumeneste putin.

Parerea mea este ca ar trebui intepat un pic partea de sus a ruladei deoarece a crescut enorm la final si pe urma la racit s-a tuflit de tot. Data viitoare asa incerc.

Se scoate rece din tava si se taie felii.

Este foarte buna cu o bere rece!

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada in crusta de seminte, umpluta cu branza, ceapa si leurda