Rulada cu branza

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2013 | 13200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 5 linguri iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 praf de copt
  • 400 g faina
  • 100 ml lapte
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 100 g smantana
  • sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile, mixand dupa fiecare, iaurtul, pasta de ardei, uleiul, laptele si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptor pana se rumeste frumos. Cand este gata o rulam cu hartia de copt dupa care o lasam sa se raceasca putin.

Intre timp pregatim umplutura: amestecam branza cu smantana, ardeiul tocat, ceapa verde tocata, sare dupa gust.

Desfacem rulada si intindem umplutura deasupra asezam sunca si rulam din nou.

O invelim in folie alimentara si dam la frigider 2 ore,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu legume si salam