Rulada

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 25433 vizualizari

 

Clasicul pandispan umplut cu finetti :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • dulceata/finetti/budinca/crema
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada:

-frecam galbenusurile cu zaharul 

-batem albusurile spuma

-punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam

-punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina,

-punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min

-dupa ce o desprindeti usurel din tava o rasturnati pe un prosop umed

-se lasa la racit

-se umple cu dulceata/finetti/budinca/crema sau orice vreti

-se ruleaza usor

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

yammy 1

23.05.2009, 21:29

Bunica eu intodeauna folosesc hartie de copt, dar uleiul si faina e in situatii cand raman fara

Adele 1

17.07.2014, 15:06

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 21:35

Nu am facut niciodata cu finetti, o sa fac data viitoare

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada