Rotoli de parizer si branza topita

de angyb in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2011 | 4063 vizualizari

 

GUSTOSI SI DELICIOSI

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de parizer sau sunca presata
  • 8 felii de branza topita
  • 8 felioare de gogosar rosu
  • sare ,piper
  • 2 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rotoli de parizer si branza topita:

Luati o felie de parizer peste care se pune felia de branza topita (felia de parizer de preferinta un pic mai lunga ca si cea de branza)

Adaugati feliuta de gogosar, faceti un rotol si infingeti o scobitoare, ca sa nu se desfaca.

Treceti prin faina alba, tapetati bine capetele ca in timpul prajirii sa nu iasa branza.

Treceti apoi prin oul batiut cu sare, piper si faina alba (ca si pt snitele) apoi treceti-l prin pesmet

Prajiti in ulei bine incins

Se servesc reci

 

TIPS-URI

1

sunt gustosi si calzi dar familia mea ii preferam reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Rotoli de parizer si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Cris2711 1

28.12.2011, 14:29

buni

mihaelar63 1

07.01.2012, 01:53

Arata bine si pe un platou cu aperitive

angyb 1

07.01.2012, 20:29

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu piept de pui