Rosti cu dovlecei

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 8 Oct 2010 | 5170 vizualizari

 

Se pot servi langa o salata sau ca garnitura alaturi de friptura.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi
  • 2 dovlecei mici
  • 2-3 linguri faina
  • 1 lingurita maghiran
  • 4 linguri ulei
  • 50 g cascaval
  • sare,piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti cu dovlecei:

Se spala cartofii si se fierb in coaja cca 15 minute, apoi se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci se curata si se dau pe razatoarea mare impreuna cu dovleceii curatati si ei in prealabil.

Se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca cu maghiranul (daca aveti proaspat) si 2-3 linguri de faina cat sa se lege compozitia.

Se pune uleiul la incins, se formeaza 4 lipii si se coc la foc mediu aprox. 10 minute pe fiecare parte. Dupa ce i-am intors se presara pe fiecare cascaval razuit, se acopera cu un capac cateva minute pana se topeste cascavalul, apoi se ia capacul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi si morcovi