Rosti

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2013 | 3727 vizualizari

 

Multumesc Corina pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa micuta
  • cateva fire de patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Cartofii se curata de coaja,ii spalam si ii dam prin razatoarea mare,

Adaugam sare pe ei si lasam cca 5 min,

Intr-un vas batem ouale  cu sare si piper dupa gust,adaugam ceapa si patrunjelul  tocat marunt,cartofii scursi bine de zeama,

Adaugam ulei intr-o tigaie si cand s-a incalzit luam cate o lingura din compozitie,

Se prajesc pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel absorbant,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

gaby_gabytza 1

20.07.2013, 11:50

buuuun

Lia_ 1

20.08.2013, 19:58

e de retinut pentru cand suntem grabiti dar si ca garnitura

Lau 1

15.11.2013, 18:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]