Rosti

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2013 | 14228 vizualizari

 

Se prepara foarte repede si e ideal pentru mic dejun. Am facut rosti cum imi plac mie. Am vazut retete cu cartofi fierti si fara ou, dar mie imi plac mai mult asa, iese mai crocant.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi de marime potrivita
  • 2 oua
  • 3 fire de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosti:

Se curata cartofii si se dau pe razatoare mare. Se sparg ouale si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Optional puteti adauga ceapa verde taiata rondele.

Se incinge uleiul intr-o tigaie, se pune jumatate din compozitie. Puteti face o singura bucata mare cat o omleta, sau puneti cate o lingura si formati rosti mai mici pentru pici. Eu am facut si mare si mici. Se lasa sa se prajeasca la foc potrivit pana se rumeneste, apoi se intoarce pe cealalta parte si se mai lasa 5 minute.

Se servesc calzi.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga cascaval razuit pentru un plus de gust

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu salam