Rosii umplute cu cus-cus

de Patty in Mancaruri de legume, 11 Iun 2016 | 3837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii mari;
  • 100 g cus-cus;
  • 100 g bacon;
  • 150 g cascaval;
  • ulei de masline;
  • crema de orez Alpro;
  • sare/piper;
  • patrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu cus-cus:

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.

Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace, dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.

Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete, dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul, miezul tocat de la 2 rosii, cascavalul ras, patrunjelul tocat si condimente dupa gust (sare/piper).

Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus,turnam o canita de apa, apoi introducem la cuptor pentru 45 min. la foc potrivit.

Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu afumatura