Rosii umplute cu costita si cascaval

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2009 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4-5 rosii
  • 300gr costita
  • 400gr cascaval ras
  • 2-3 linguri pesmet
  • patrunjel verde
  • 2catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu costita si cascaval:

se taie un capac fiecarei rosii,dar nu complet
se scoate miezul cu o lingurita
costita se taie cubulete mici
se caleste impreuna cu usturoiul intr-o tigaie
adaugam apoi miezul rosiilor,tocat bine
lasam 5minute
cand s-a racit compozitia din tigaie se adauga :pesmetul,cascavalul,patrunjelul,DELIKAT dupa gust

se umplu rosiile cu acest amestec si se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt
se stropesc cu ulei si se baga la cuptor pana ce rosiile sunt coapte bine(nu le lasati exagerat de mult,ca la mine,din tura doi au pocnit doua:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu costita si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

nadina73 1

19.09.2010, 01:43

numai 4 ma lasat sa pun

ela 1

20.09.2010, 23:10

am pus eu a cincea furculita ,mama da' ce avatar ai Gaby....te-ai molipsit de la Mircea

nadina73 1

20.09.2010, 23:15

Mircea ca Mircea dar uite la Gaby ce apus

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu rosii si busuioc