Rosii umplute cu conopida-post

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2010 | 10506 vizualizari

 

delicioase

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • maioneza de post
  • 3-4 catei de usturoi
  • 10-12 rosii mijloci nu foarte mari
  • ceapa verde pt decor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu conopida-post:

Se fierbe conopida cu putina  sare(eu o fierb pe aburi) apoi se lasa la racit,dupa care se toaca bine apoi se amesteca cu maioneza si usturoiul pisat ,si putina sare

Rosiile se spala si se taie capacelu de sus ,iar mijlocu se cobeste cu o lingurita ,apoi se intorc cu partea taiata in jos sa se scurga de suc

Se umplu rosiile cu conopida si se pune capacelu de rosie taiat se decoreaza cu frunzulite de ceapa verde

Se serveste ca aperitiv sau chiar ca si garnitura

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu conopida-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 55 %
999.99 lei
449.99 lei

COMENTARII (15)

nadina73 1

11.03.2010, 15:56

multumesc mult ,felicitari si voua

danis 1

06.04.2010, 21:52

ce bine arata,,,,,,,,,,,,,,,,,grozave felicitari nota 11

jolygina 1

01.08.2010, 00:58

ce frumoase sunt

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari