Rosii prajite de post

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 6866 vizualizari

 

Sint absolut delicioase, nu ezitati sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii
  • 100 g faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii prajite de post:

Se spala rosiile, se taie de un deget grosime, se presara cu sare si se lasasa se scurga de zeama pe un tocator din lemn. Se trec prin faina si se prajesc in ulei incins. Se piseaza usturoiul si se freaca cu putina sare si ulei. Se toarna peste feliile de rosii putin mujdei si se presara patrunjelul tocat marunt. Sunt absolut delicioase. POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii prajite de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu rosii