Roşii la cuptor, umplute cu brânză

de anomisana in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2011 | 9317 vizualizari

 

Cum roşiile proaspete, autohtone sunt pe sfârşite, am ales să prepar ceva repede şi uşor.

 

INGREDIENTE

  • cîteva roşii 
  • brînză de oi sau telemea
  • caşcaval tare
  • o vânătă mică
  • 1 ou
  • 200 gr smântână
  • pătrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roşii la cuptor, umplute cu brânză:

Din ou, brânză, smântână şi pătrunjel am făcut o pastă. Roşiilor le-am tăiat căpăcele şi le-am scos cu o linguriţă conţinutul. Am umplut apoi roşiile cu crema de brânză şi le-am aşezat într-un vas termorezistent uns cu puţin ulei. Am presărat caşcaval ras, am pus o parte din miezul roşiilor peste caşcaval, am acoperit cu câte o felie de vânătă apoi am pus capacul roşiilor şi am dat la cuptor preţ de vreo 40 de minute. Am servit roşiile calde, presărate cu caşcaval ras şi cu pătrunjel verde din belşug.

TIPS-URI

1

puteţi pune orice fel de brânză, dar cea mai bună este o brânză grasă, cum e cea de oi sau brânza de burduf

Daca ti-a placut reteta noastra "Roşii la cuptor, umplute cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]