Roșii în suc propriu

de cristinutanicolita in Bulion, 25 Sep 2015 | 4346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg roșii
  • 6 lg sare
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roșii în suc propriu:

Roșiile se spală, curăță și taie. 

Se adaugă sarea și se amesteca pana aceasta din urma se topește. 

Se pun în borcane, se sterilizează cca 1 : 30 min din momentul fierberii. 

Se lasă să se răcească în vasul în care au fiert, și se depozitează în cămară. 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Roșii în suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion preparat in casa