Roșii în suc propriu

de cristinutanicolita in Bulion, 25 Sep 2015 | 4283 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg roșii
  • 6 lg sare
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Roșii în suc propriu:

Roșiile se spală, curăță și taie. 

Se adaugă sarea și se amesteca pana aceasta din urma se topește. 

Se pun în borcane, se sterilizează cca 1 : 30 min din momentul fierberii. 

Se lasă să se răcească în vasul în care au fiert, și se depozitează în cămară. 

Poftă buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Roșii în suc propriu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion Panacris