Rondele de crap pe pat de orez

de Bucataras Medi in Peste, 29 Oct 2010 | 8972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rondele de crap
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 2 cani orez
  • 1 pahar cu vin alb
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de crap pe pat de orez:

Ceapa si ardeiul se curata, se spala si se taie.Intr-o tigaie in care am pus putin ulei se caleste ceapa si ardeiul.Adaugam orezul ales, spalat si apoi scurs.Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam vinul.Lasam pe foc pana cand acesta se evapora ,amestecand din cand in cand apoi turnam totul intr-o tava .

Separat, pestele saplat si condimentat cu sare si piper il asezam pe gratarul unei tavi in care am pus o cana cu apa si il dam la cuptor pentru circa 15 min. dupa care scoatem  bucatile de peste, le stropim cu putin ulei  si le asezam peste orezul din tava.Adaugam sosul format din tava in care am avut pestele si inca o cana cu apa(sau supa de peste ).Dam la cuptor si tinem pana cand orezul infloreste(daca mai este nevoie mai adaugam apa) iar pestele s-a facut si este bine rumenit.Asezonam cu patrunjel verde si servim cu un vin alb.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de crap pe pat de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste