Rondele de ceapa pane

de kamy in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 9497 vizualizari

 

Ne place,place,place

 

INGREDIENTE

  • ceapa mare
  • ou
  • faina
  • sare,piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de ceapa pane:

Se curata ceapa si se taie pe lat felii de 1/2 cm.Se desface cu grija in rondele si sa pune faina pe ele.

Oul se bate bine se adauga putin lapte,sare,piper,marar si faina pana se ajunge la consistenta unei smantani mai groase.Se dau rondelele prin compozitia de mai sus si se prajesc in ulei incins.

Se scot pe servetele absorbante.

Se servesc ca atare sau pe langa alte garnituri.

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

rondelele de ceapa se pot da si prin pesmet in ultima faza,dar eu de data asta nu am avut in casa

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de ceapa pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

alinutzika 1

12.09.2011, 22:30

tare bune

kamy 1

13.09.2011, 08:27

alinutzica.....sti tu ce sti

andreea_angelo 1

19.11.2012, 17:26

wao ce faine sunt,am sa fac si eu,mersi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]