Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2013 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 24 bucatele miez de lapte natur
  • 4 cartofi mari
  • cascaval ras
  • codite de ceapa verde
  • patrunjel uscat
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde:

Spalam bine cartofii si ii taiem in felii groase de aproximativ 1 cm.

Ii asezam intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si putin ulei, ii condimentam cu sare, piper, patrunjel uscat si boia dulce.

Dam tava la cuptor, la 200 grade C pentru 25-30 de minute.

Bucatelele de miez de lapte le punem intr-un bol si le sfaramitam  cu o furculita.

Scoatem catofii din cuptor, ii intoarcem pe cealalta parte, ii condimetam iar cu sare si patrunjel uscat, asezam miezul de lapte deasupra, presaram codite de ceapa verde tocate marunt, cascaval si ii mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.

Se servesc calzi cu smantana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de cartofi cu miez de lapte, cascaval si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]