Risotto cu ceapa verde

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2012 | 3842 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 250 gr orez cu bob lung
  • 750 ml supa de pui/ de legume
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ceapa verde:

Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie marunt, inclusiv partea verde, apoi se caleste in uleiul de masline, 1-2 minute. Apoi adaugam orezul spalat in mai multe ape si mai lasam cateva secunde. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi turnam supa de pui. Se fierbe la foc mic pana ce orezul absoarbe toata supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv trigoane cu ciuperci si cascaval