Ricotta pe pat de pesmet

de alilianaa in Prajituri, 2 Feb 2013 | 3339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ricotta- 2 cutii
  • un ou
  • 250 g pesmet
  • 200 g unt fara sare
  • 30 lapte
  • coaja rasa de portocala
  • 150 g zahar
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ricotta pe pat de pesmet:

Din pesmet, unt,  o lingura de zahar, razatura de portocala si lapte am facut un blat sfaramicios pe care l-am pus pe fundul unei cratite si l-am presat cu mana. L-am dat la cuptor la foc potrivit cca 7 min. cat sa formeze o crusta. 

Peste aceasta se pune branza pregatita astfel: cele doua cutii cu ricotta, un ou, 2 linguri rase de gris, zahar, razatura de portocala, zahar vanilat. Se amesteca bine si se pune peste crusta de pesmet. Se pune la cuptor pentru cca 10 minute. 

Se serveste cu sirop de visine. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ricotta pe pat de pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

portiadelumina 1

03.02.2013, 11:30

Multumesc Laura

alilianaa 1

03.02.2013, 12:48

Gabi.

alilianaa 1

03.02.2013, 12:48

Delia.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rubarba