Reteta simpla de Fursecuri cu stafide, gust autentic al copilariei

de Oana in Dulciuri, 11 Mai 2009 | 123358 vizualizari

COMENTARII (32)

Oana 1

11.11.2010, 20:57

Ellena, scriau fetele ca au inlocuit cu bicarbonat si au iesit bune. Eu nu am incercat, nu stiu ce sa zic...trebuie ceva care sa le faca fragede si care sa se stinga in zeama de lamaie sau otet, trebuie sa gasesti ceva asemanator acolo...

Ellena 1

13.11.2010, 19:08

Din pacate nu am gasit nimic asemanator cu amoniu sau bicarbonatul,numai praf de copt am gasit si amidon ,trebuie sa astept sa merg la magazin romanesc sa imi cumpar amoniu!asa mi-ar fi placut sa fac o serie de fursecuri

Dana_Retetegg 1

23.11.2010, 00:08

Fursecuri

elena1988 1

23.02.2011, 13:49

jojogeo 1

05.07.2012, 16:34

am facut si eu fursecuri dupa reteta asta.eu sunt cam debutanta in ale gatitul ideea e ca mi-au iesit oleaca cam moi si eu ma steptam la cv crocant
poate am gresit temperatura de coacere
vreau sa le fac maine iar dar vreau neaparat sa iasa crocante k le voi folosi sa servesc un alt desert.poate cnv s zica temperatura exacta de coacere?
multumesc anticipat

Oana 1

09.07.2012, 21:40

Cuptorul meu nu arata temperatura, nu este electric, este pe gaz si il pun la cea mai mica treapta.

Bya Ralu 1

05.12.2012, 00:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Tort cu lichior, cafea si jeleu de afine - Reteta delicioasa

pe 27.06 la 20:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza dulce si stafide