Reteta de preparare a papanasilor prajiti

de lia maria in Dulciuri, 18 Ian 2011 | 8319 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Ceva dulce, rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 400 g branza de vaci  
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 90 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie
  • 1 zahar vanilat 
  • ulei pentru prajit
  • dulceata
  • frisca 

   

Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor prajiti:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecam branza cu zaharul,oul, coaja de lamaie si vanilia apoi adaugam faina si grisul. Modelam bile, cu mana infainata, le asezam pe o tava tapetata cu faina si apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu. Incingem uleiul in tigaie, rumenim papanasii pe ambele parti, apoi ii scoatem din tigaie pe un servet de hartie.

Servim simpli sau cu dulceata, smantana, frisca sau pudrati cu zahar farin.

Eu i-am servit cu dulceata de prune si frisca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor prajiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

miremirc 1

19.01.2011, 11:39

foarte buni;mie imi plac mult de tot cu inghetata de vanilie si finetti

Mitinita 1

20.01.2011, 21:46

vai ce mi-ai facut cu papanasii tai

ela 1

21.01.2011, 23:08

Lia...sa imi aduci si mie cand vii la mine ca nu am mai mancat papanasi de o eternitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu fidea si sirop de zahar ars