Reteta de preparare a papanasilor cu miere

de laylalala in Prajituri, 26 Mar 2010 | 4609 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr gris
  • 50 ml lapte
  • 15 gr miere de salcam
  • 15 gr miere poliflora
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de portocale
  • 2 batoane de scortisoara 
  • 200 gr fulgi de migdale
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu miere:

Reteta de preparare a papanasilor Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.
Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu miere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Felie de lapte – varianta a doua