Relish de gogosari si ardei

de Mitinita in Muraturi, 1 Dec 2011 | 5487 vizualizari

 

Merge de minune cu carnea de porc,am incercat putin inainte de a-l pune la borcan.Puteti schimba cantitatile la otet si zahar,de asemenea se mai pot adauga si alte condimente.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogosari
  • 1 kg ardei
  • 3 cepe albe,mari
  • 250 gr zahar
  • 200 ml otet
  • 1 lingura de sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Relish de gogosari si ardei:

Se curata ardeii si gogosarii de seminte. Gogosarii mei au fost putin iuti,perfecti pentru gustul meu.

Se taie ardeii,gogosarii si ceapa in cubulete,asa cum taiem ceapa pentru mancare.

Se pun toate ingredientele intr-o oala si se dau la foc mic,amestecand des.

Daca lichidul nu este destul se mai adauga putina apa ,pana se inmoaie toate legumele.Dureaza cam 20 de minute.

Se pune relishul in borcane sterilizate si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

A durat cam o ora toata treaba.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Relish de gogosari si ardei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 10:44

buun

Mitinita 1

02.12.2011, 20:49

va multumesc si pupici la toate

Panacris 1

26.01.2012, 18:41

Super combinatie!!! Dar si super borcanele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosar umplut cu conopida, in otet